Buzdolabı yanınca aşağa attılar

 Alanya ilçesinde, bir apartmanın beşinci katındaki dairede yanan buzdolabı, ev sahibi ve komşuları tarafından balkondan aşağı atıldı. Alanya ilçesine bağlı Tosmur beldesi Merkez Mahallesi'nde bir apartmanın beşinci katındaki L.A.'ya ait dairede buzdolabı

Buzdolabı yanınca aşağa attılar

 

Alanya ilçesinde, bir apartmanın beşinci katındaki dairede yanan buzdolabı, ev sahibi ve komşuları tarafından balkondan aşağı atıldı. 

Alanya ilçesine bağlı Tosmur beldesi Merkez Mahallesi'nde bir apartmanın beşinci katındaki L.A.'ya ait dairede buzdolabında kısa devre sonucu yangın çıktı. Yangın sırasında evde olan L.A.'nın çığlıkları üzerine daireye gelen komşuları yanan buzdolabını önce söndürmek istedi, başarılı olamayınca sürükleyerek balkona çıkarıp aşağı attılar. 

İhbar üzerine gelen Alanya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yanmaya devam eden buzdolabını ve yanan mutfak dolaplarını söndürdü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam