Büyükşehir ve KTÜ o proje için birleşiyor!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okan Çuvalcı, beraberindeki dekan yardımcıları Doç. Dr. Şevket Ateş ve Doç. Dr. Volkan Yıldırım ile birlikte Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Kök

Büyükşehir ve KTÜ o proje için birleşiyor!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okan Çuvalcı, beraberindeki dekan yardımcıları Doç. Dr. Şevket Ateş ve Doç. Dr. Volkan Yıldırım ile birlikte Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, içme suyu arıtma tesisleri ve atık su arıtma tesisleri için KTÜ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu TİSKİ arasında yapılacak işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Trabzon’da içme suyu ve altyapı alanında ciddi çalışmalar yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Çuvalcı, bu konularda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını kaydetti.

dsc_0492.jpg

 

TİSKİ Genel Müdürü Köksal ise 180 bin mimar ve mühendis yetiştirmiş olan KTÜ’nün tecrübesinden faydalanma gereği duyduklarını dile getirirken, “İnanıyorum ki sizlerle gerçekleştireceğimiz işbirliği ile Trabzon’umuza çok daha kaliteli hizmetler sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam