Büyükşehir, İş Sağlığı Ve Güvenliği Çalıştayına Katıldı

27-29 Kasım 2015 tarihlerinde Denizli'de düzenlenen "Büyükşehir Belediyelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarında Yaşanan Sorunlara İlişkin Çözüm Önerileri Çalıştayı" 9 oturumda gerçekleştirildi. Çalıştaya Türkiye'deki Büyükşehir Belediyelerinin tem

Büyükşehir, İş Sağlığı Ve Güvenliği Çalıştayına Katıldı

27-29 Kasım 2015 tarihlerinde Denizli'de düzenlenen "Büyükşehir Belediyelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarında Yaşanan Sorunlara İlişkin Çözüm Önerileri Çalıştayı" 9 oturumda gerçekleştirildi. Çalıştaya Türkiye'deki Büyükşehir Belediyelerinin temsilcileri, Türkiye Belediyeler Birliği ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri katıldı. Büyükşehir Belediyelerinin, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşadığı sorunların değerlendirilip, çözüm üretmek amacıyla düzenlenen çalıştay kapsamında 4857 Sayılı İş Kanunu, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yönetmelikler, taşeronlarda iş sağlığı ve güvenliği sorunları ele alındı. Ayrıca Büyükşehir Belediyeleri ile Su ve Kanalizasyon İdarelerinde yaşanılan tecrübeler paylaşılarak, sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, çalıştay ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Büyükşehir Belediyelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarında Yaşanan Sorunlara İlişkin Çözüm Önerileri Çalıştayına Dairemize bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Azim Kuzucu ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ömer Şahin katılarak Büyükşehir Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Aynı zamanda çalıştayın ikinci gününde Şube Müdürümüz Azim Kuzucu, 4857 sayılı İş Kanunu ile ilgili olarak "İş Kanunu Bakımından Çalışma Süreleri Yönetmeliği" konusunda sunum yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak ileriki tarihlerde yapılacak iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili çalıştaylara ev sahipliği yapmak istiyoruz."

Büyükşehir, İş Sağlığı Ve Güvenliği Çalıştayına Katıldı

Büyükşehir, İş Sağlığı Ve Güvenliği Çalıştayına Katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam