Büyükşehir dershanesindeki öğrencilere hazırlık seti hediye edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ve ücretsiz olarak hizmet veren üniversiteye hazırlık kursuna katılan öğrencilere hazırlık seti kitapları düzenlenen törenle verildi.    Dershanede eğitim ve öğretim gören 8

Büyükşehir dershanesindeki öğrencilere hazırlık seti hediye edildi!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ve ücretsiz olarak hizmet veren üniversiteye hazırlık kursuna katılan öğrencilere hazırlık seti kitapları düzenlenen törenle verildi. 
 
Dershanede eğitim ve öğretim gören 863 öğrenciye verilen üniversiteye hazırlık kitap seti teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, öğrencilerden çok çalışmalarını ve öğretmenlerini sevmelerini isteyerek, “Sizler sebatkar ve azimli oldukça dünyadaki bütün gençlerle rahatlıkla yarışabilirsiniz. Sizlere çok güveniyorum. Siz gençlerimiz şehrimizi, ülkemizi ve dünyayı devralacaksınız, insanlığa hizmet edeceksiniz. Bu bakımdan kendinize güvenmenizi sizden istiyorum. Sizlerden daha başarılı birisinin olmasını kabul etmenizi istemiyorum. Olabilir, siz bir defa okuduğunuzda anlayabilirsiniz, ben beş defa okuduğumda anlayabilirim. Önemli olan başaracağımıza inanıp kendimize güvenmemizdir. Bunun gereğini yerine getirmemizdir” diye konuştu.
 
dsc_7699.jpg
 
Gençleri çok sevdikleri kadar onlara çok güvendiklerini de vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Onların geleceğimiz olduğunu, dolayısıyla onları sevdiğimiz kadar da güvendiğimizi ifade etmek istiyorum. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmelerine katkı sunmak amacıyla açtığımız bu kurslar ile gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için gayret gösteriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde her zaman gençlerimizin yanında olduk ve bu desteğimizi bundan sonra da sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.
 
dsc_7709.jpg
 
Öğrencilerden istekte bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Birbirinizi seveceksiniz, birbirinize insan sevgisi ile yaklaşacaksınız, azimli olacaksınız, bugünün işini yarına bırakmayacaksınız. Bunun yanında sizden isteğim katiyetle sigara içemeyeceksiniz. Hatta sigara içilen yerlerde bile durmayacaksınız. Bir tıp doktoru olarak size bütün inancımla temin ederim ki sigara içenler mutlaka ya kalp ve damar hastalıkları ile veya kanserle karşılaşacaklar. Sizin kendinizi zehirlemeye hakkınız yok. Siz bu ülkenin ve insanlığın geleceğisiniz. Diğer kötü alışkanlıklardan da uzak durun. Bu milletin size ihtiyacı var” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Başkan Gümrükçüoğlu öğrencilere kitaplarını teslim etti.
 
dsc_7713.jpg
 
dsc_7720.jpg
 
dsc_7732.jpg
 
dsc_7745.jpg
 
dsc_7754.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam