Büyükşehir Belediyesi’nden Tutuklu Ve Hükümlü Aileleri İçin Özel Hizmet

Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden uzak olan Van F Tipi Cezaevi önünde ziyaretçiler için özel bir bekleme salonu yaptı. Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Van F Tipi Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlü aileler

Büyükşehir Belediyesi’nden Tutuklu Ve Hükümlü Aileleri İçin Özel Hizmet

Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden uzak olan Van F Tipi Cezaevi önünde ziyaretçiler için özel bir bekleme salonu yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Van F Tipi Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlü aileleri için modern bir bekleme ve dinlenme salonu yaptı. Salonun yapılması için uzun bir süre yasal işlemler için uğraşan belediye, izinleri aldıktan sonra dinlenme salonun temellerini atarak yıl içerisinde tamamladı. Türkiye'de ilk kez yapılan bu uygulama ile cezaevi görüşüne gelen ailelerin dışarıda bekleme, yiyecek ve diğer ihtiyaçları da bu sayede karşılanma yoluna gidildi.

Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Van F Tipi Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlü aileleri için yapılan modern bekleme salonunun içerisinde kafeterya, bebek emzirme odası, mescit, kadın, erkek WC'ler, televizyon izleme salonunun yanı sıra ziyaretçilerin rahat edebileceği ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri alanlar oluşturuldu. Bu hafta itibariyle ailelerin hizmetine sunulan bekleme salonu, tutuklu ve hükümlü görüşlerinin olduğu her gün sabah saat 07.00'den başlayarak akşam saat 17.00'a kadar açık olacak. Belediye tarafından görevlendirilen iki personel ise, gün boyunca ailelere ücretsiz sıcak çorba, çay ve su hizmeti verecek.

Büyükşehir Belediyesi’nden Tutuklu Ve Hükümlü Aileleri İçin Özel Hizmet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler