Büyük uyuşturucu operasyonu

 Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri 8 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Antalya, Gaziantep, Kilis, İstanbul ve Bursa'da 200 polisin katılımıyla 21 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Op

Büyük uyuşturucu operasyonu

 

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri 8 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Antalya, Gaziantep, Kilis, İstanbul ve Bursa'da 200 polisin katılımıyla 21 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Operasyon kapsamında uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 14 kişi gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 2 kilo 480 gram eroin, 4 bin 15 captagon hap, 124 gram esrar, 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan A.O.C. (31), T.K. (35), M.A.H. (31), A.R.C. (40), H.T. (40), H.T. (26), A.Ç. (40), Ö.A. (17), S.D. (15), A.K. (25), S.D. (21), A.G. (31), B.C. (40) ve A.M.A'nın (31) ''Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak'', ''Örgüt faaliyetleri kapsamında uyuşturucu ticareti yapmak'' ve ''6136 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefet'' suçlamalarıyla sorguları sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam