Büyü bozulunca bakın ne hale geldi !

Adana'da 'Evinizde kara büyü var, bozulmazsa kocan' ölecek diyerek kandırdıkları çok sayıda kadının altınlarını çaldıkları iddia edilen ikisi falcı kadın 4 kişi yakalandı. Falcı kadınlardan 44 yaşındaki Seher A. fotoğrafını çeken gazetecilere ayakkabısını

Büyü bozulunca bakın ne hale geldi !

Adana'da 'Evinizde kara büyü var, bozulmazsa kocan' ölecek diyerek kandırdıkları çok sayıda kadının altınlarını çaldıkları iddia edilen ikisi falcı kadın 4 kişi yakalandı. Falcı kadınlardan 44 yaşındaki Seher A. fotoğrafını çeken gazetecilere ayakkabısını fırlattı.

'EVİNİZDE KARA BÜYÜ VAR'
 
Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde 10 Ocak'ta Seher A. ve 60 yaşındaki Türkan M., kapısını çaldıkları Güldane A.'nın kapısını çalıp falcı olduklarını söylediler. "Evinizde kara büyü var. Eğer bozulması ise kocan ölecek. Bozmamız için evdeki altınlarını getirmen lazım. Büyüyü altın ile çözeceğiz" diyerek ev sahibi kadından altınlarını istediler. Falcılara inanan kadın, yaklaşık 8 bin lira değerindeki altınları Seher A. ile Türkan M.'ye verdi.
 
BEZE SARAR GİBİ YAPIP ÇALDILAR
 
Falcılar, altınları beze sarar gibi yapıp yanlarındaki çantanın içine koydular. Ardından da, "İçinde altınlar olan bezi biz gittikten sonra aç yoksa büyü bozulmaz" dedi. İki falcı kendilerini bekleyen Ferhat C. ile İsmet E.'nin bulunduğu otomobile binip uzaklaşırken bez parçasını açan ev sahibi altınlarının çalındığını görünce polise haber verdi.
 
ARACIN JANTINDAN YAKALANDILAR
 
Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri, güvenlik kamera görüntülerinde falcıların kaçtığı otomobilin değişik olan jantından yola çıkarak falcıları Sarıçam İlçesi, Beyceli Mahallesi'nde yakaladı. Çaldıkları altınlar da bulunup sahibine teslim edildi. İzmir ve Konya'dan gelen falcıların bu tür yöntemle çok sayıda dolandırıcılık yaptıkları, 2011'de yine Adana'da Fatma B.'nin7 bin liralık altınını dolandırdıkları belirlendi.
 
AYAKKABI FIRLATTI
 
Emniyetteki sorgularının ardından Adliyeye götürülen falcılardan Seher A. fotoğrafını çeken gazetecilere ayağından ayakkabısını çıkartıp fırlattı. Ayakkabı bir gazetecinin fotoğraf makinasına isabet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam