Burun şampiyonu dikkat çekiyor

Dünyanın en uzun burnunun estetik ameliyatını yapmak isteyen uzmanlar telefonla Özyürek’e ulaşıyor.Özyürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, estetik ameliyata karşı olduğunu belirterek, “Burnumla ve fiziki konumumla barışık bir insanım. Burnum uzun olsa

Burun şampiyonu dikkat çekiyor

Dünyanın en uzun burnunun estetik ameliyatını yapmak isteyen uzmanlar telefonla Özyürek’e ulaşıyor.

Özyürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, estetik ameliyata karşı olduğunu belirterek, “Burnumla ve fiziki konumumla barışık bir insanım. Burnum uzun olsa da sağlığım açısından bir sorunum yok. Estetik yaptırıp burnunu küçültenleri duyuyorum. Artık bunu güzelleşmek için mi yoksa sağlık problemlerinden dolayı mı yapıyorlar bilmiyorum. Eğer sağlık açısından bir engel yoksa, fiziki nedenden dolayı estetik ameliyatı gerekli görmüyorum” dedi.

Estetik ve Plastik cerrahların burnu için sürekli kendisini aradıklarını ifade eden Özyürek, “Uzun burnumdan dolayı sağlık açısından sorunlarım olacağını düşünerek beni arıyorlar. Bende kendilerine sağlık açısından bir sorunum olmadığını söylüyorum. Gece horlamam yok. Sokakta yürürken de burnumun uzunluğundan rahatsızlık duymuyorum. Beni hak böyle yaratmış. Bu burunla mezara gireceğim” diye konuştu.

Burnu ile dünyada tanındığını ve ünlü olduğunu ancak burnunun kendisine ekonomik açıdan bir kazanç sağlamadığını belirten Mehmet Özyürek, burnunun hakkını isteyerek “Maddi açıdan bana fazla katkısı olmadı. Ben emekli maaşımla geçiniyorum. Film ve reklamlarda oynamak gibi beklentilerim var. Avrupa’da bayrağımızı onurla salladım. Ülkemi daha farklı yerlerde temsil etmek isterim. Sayın Kültür Bakanımız çok değerli. Babacan bir insan. Artık burnumuzun hakkını istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler