Bursa'da vinç faciası!

Bursa’da Korupark evlerinde devam eden ek inşaat sırasında çok katlı binalara malzeme taşıyan yaklaşık 25 metre yüksekliğindeki vinç koptu. Olayda vinç operatörü hayatını keybederken aşağıda bulunan dört işçi ise hafif şekilde yaralandı.Osmangazi ilçesi E

Bursa'da vinç faciası!

Bursa’da Korupark evlerinde devam eden ek inşaat sırasında çok katlı binalara malzeme taşıyan yaklaşık 25 metre yüksekliğindeki vinç koptu. Olayda vinç operatörü hayatını keybederken aşağıda bulunan dört işçi ise hafif şekilde yaralandı.

Osmangazi ilçesi Emek Mahallesinde saat 20.00 sıralarında Korupark evlerinde devam eden inşaat çalışmaları sırasında iş kazası meydana geldi. Çok katlı binalara malzeme taşıyan yaklaşık 25 metre uzunluğundaki vinç ortadan kırılıp koptu.

Büyük bir gürültüyle yere düşen ve facianın eşiğinden dönülen iş kazasında inşaatta çalışan işçiler, mahalle halkı, korku ve panik yaşadılar. Kazada ismi öğrenilemeyen vinç operatörü hayatını kaybederken aşağıda bulunan dört işçi hafif şekilde yaralandı.

Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam