Bursa'da kaza: 1 kişi ölldü

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.Kaza, saat 06.00 sıralarında Merkez Nilüfer ilçesi Mudanya-Bursa karayolu Bademli Kavşağı mevkinde meydana geldi. Mudanya'dan Bursa istikametine gitmekte olan E.A.(20) idaresin

Bursa'da kaza: 1 kişi ölldü

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 06.00 sıralarında Merkez Nilüfer ilçesi Mudanya-Bursa karayolu Bademli Kavşağı mevkinde meydana geldi. Mudanya'dan Bursa istikametine gitmekte olan E.A.(20) idaresindeki 16 LDV 05 plakalı kamyonet, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.
 
Direksiyon hakimiyetini kaybeden E.A. orta refüjdeki ağaçlara çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Çarpmanın etkisi ile ağaçları yerinde söken araç karşı şeride geçtikten sonra duvara çarparak durabildi.
 
Yoldan geçen vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri E.A.'ya yaptıkları ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine Kaldırırken, E.A.'nın yanında bulunan arkadaşı E.A.(20) olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Yol araç trafiğine kısa süreliğine kapanırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler