Bursa Trabzon buluşmasına hazır

İstanbul ve Antalya’dan sonra şimdi sıra geldi Bursa’ya. Trabzon’un Kurtuluşunun 98.yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Günleri 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşecek. 18-21 ŞUBAT’TA MERİNOS’TA BİR ARAYA GELİYORUZ “Trabzon’un Kurtuluşunun

Bursa Trabzon buluşmasına hazır

İstanbul ve Antalya’dan sonra şimdi sıra geldi Bursa’ya. Trabzon’un Kurtuluşunun 98.yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Günleri 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşecek.

18-21 ŞUBAT’TA MERİNOS’TA BİR ARAYA GELİYORUZ

“Trabzon’un Kurtuluşunun 98.Yıldönümü  Kutlamaları ve Trabzon Günleri” etkinlikleri kapsamında İstanbul ve Antalya’dan sonra şimdi sıra geldi Bursa’ya. Trabzon Dernekler Federasyonu ve Bursa Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin birlikte organize ettiği Trabzon Günleri 18-21 Şubat tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

4 GÜN SÜRECEK ETKİNLİĞE YOĞUN İLGİ

4 gün boyunca sürecek etkinliğe sanat-siyaset-iş-spor camiasından bir çok ünlünün katılması bekleniyor. Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ilçe kaymakamlıkları ve ilçe belediyelerinin statlarının sergileyeceği etkinliğin resmi açılışı ise 19 Şubat Cuma günü saat 15.00’te gerçekleşecek

KARADENİZ FIRTINASI ESECEK

Trabzon’un tanıtımında ve dayanışmasında  büyük emeği olan  Trabzon Dernekler Federasyonu ‘nun Başkanı Mustafa Demir, "tüm hemşerilerimizi ve Bursa halkını etkinliğimize davet ediyorum.Bursa’da Karadeniz fırtınası esecek” dedi.

Bursa Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Ayyıldız’da “Bursa’da da Bize Her Yer Trabzon sloganını etkinlikle hayata geçireceğiz” dedi.

SANATÇILARIN KONSERLERİ DE VAR

Trabzon’un her yönüyle tanıtılacağı etkinlikte bir-birinden değerli sanatçıların konser vereceğinin altını çizen Ru-An Fuarcılık adına ise Canan Karavit şu açıklamayı yaptı ”İstanbul ve Antalya’dan sonra Bursa’da bir araya gelecek olmaktan büyük keyif alacağız.Trabzon Günleri organizasyonlarını yaparken doğrusu çok mutlu oluyoruz.Bütün yorgunluğa değiyor, Trabzon’un sıcaklığı çok farklı” dedi.

 

trabzon-007.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam