Burdur'da Akçaabat köftesi ziyafeti

 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesitesi Eğitim Fakültesi’nin  Akçaabatlı dekanı Prof. Dr. Mustafa ODABAŞOĞLU’nun organize ettiği ve Trabzonlu olan Tefenni MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan GENÇ, Öğr. Gör. Mehmet Ali UZUN, Milli Eğitim Şube  müdürü Orhan KEMERKAY

Burdur'da Akçaabat köftesi ziyafeti

 

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesitesi Eğitim Fakültesi’nin  Akçaabatlı dekanı Prof. Dr. Mustafa ODABAŞOĞLU’nun organize ettiği ve Trabzonlu olan Tefenni MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan GENÇ, Öğr. Gör. Mehmet Ali UZUN, Milli Eğitim Şube  müdürü Orhan KEMERKAYA ve Gazeteci Mustafa ARSLAN’ın koordine ettiği  Akçaabat köftesi ziyafetine, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesitesi rektörü Prof. Dr. Mustafa SAATCI, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim GÖKÇE, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesitesi Genel Sekreteri Yusuf ALTINDAL, Burdur TSO başkanı Yusuf KEYİK, Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Op. Dr. Nevzat AYDOĞDU, Burdur SGK  il Müdürü Selim YURTSEVEN ve Burdur’da  yaşayan  çok sayıda Karadeniz’li ve karadenizi sevenler katılmışlardır. Gecede ayrıca  karadeniz müziği eşliğinde  karadeniz oyunlarından  örnekler sunulmuştur.

Geceyi organize eden Prof. Dr. Mustafa ODABAŞOĞLU,yaptığı konuşmasında,  bu tür etkinliklerin  artarak devam edeceğini söyledi ve  “gurbette memleketi yaşamanın güzel olduğunu” belirterek geceye katılanlara teşekkür etti. Geceye katılan tüm Karadenizliler ve karadeniz sevenleri böyle bir etkinliğin  çok güzel olduğunu ve bundan sonra da devam etmesi gerektiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam