Burcunuz kokunuzu değiştiriyor

Stres, hormonal değişimler, beslenme sisteminiz, kullandığınız ilaçlar ve hatta sigara tüketimi bile, bir parfümün üstünüzde nasıl koktuğunu etkileyebilir.Hatta karakterinizle ilgili en önde gelen özellikleri bile etkisi altında tutan burç gruplarınız dah

Burcunuz kokunuzu değiştiriyor

Stres, hormonal değişimler, beslenme sisteminiz, kullandığınız ilaçlar ve hatta sigara tüketimi bile, bir parfümün üstünüzde nasıl koktuğunu etkileyebilir.Hatta karakterinizle ilgili en önde gelen özellikleri bile etkisi altında tutan burç gruplarınız dahi, kokuların üzerinizde nasıl duracağı hususunda zannettiğinizden daha etkin bir rol oynuyor.
 

Hava Grubu Burçları : İkizler, Terazi ve Kova

Bu grubun burçları çiçeksi kokularda daha iyi sonuçlar verir.

Piyasadaki hemen her parfümde sıkça kullanılan çiçeksi notalar, sıcak, sofistike ve havalı kokmanızı sağlar. Parfümlerin orta notalarında gül, gardenya, sümbülteber ve yasemin kokularına rastlarız. Çiçeklerin kokusunu sentetik olarak taklit etmek oldukça zordur. Çiçeklerin kokusu yoğun ve baştan çıkarıcıdır ama onların özünü elde etmek için kullanılan yöntemler oldukça pahalıdır.
 

Toprak Grubu Burçları : Boğa, Başak ve Oğlak

Toprak grubu burçları turunç notalarını daha iyi taşırlar.

Hafif, taze ve ferah olan turunç notaları, sadece yaz aylarında kullanılmaya mahsus değildir. Turunç kokusu piyasadaki birçok parfümün ilk notalarında yer alır. İnsanlar tarafından binlerce yıl parfüm olarak kullanılan turunç kokuları, popülerliğini günümüze kadar sürdürmeye devam ediyor. Uzmanlar turunç kokularının insana enerji verip moralini düzelttiğini söylüyor.
 

Su Grubu Burçları : Yengeç, Akrep ve Balık

Bu grubun burçları vanilya notalarına daha yatkındır.

Sıcak, şekerli ve egzotik olarak algılanan vanilya, kadınların çok hoşuna giden, rahatlatıcı bir notadır. Vanilya kokusunu aşırı tatlı olarak kabul etsek de onun birçok farklı form aldığını kabul etmeliyiz.
 

Ateş Grubu Burçları : Koç, Aslan ve Yay

Ateş grubu burçları alt notalarda yoğunluklu hissedilen amber kokusunu daha iyi taşırlar.

Derin ve oldukça zengin olan amber notası, ağaç kabuğu, çam sakızı ve reçineden elde ediliyor. Oryantal parfümlerin kalıcılığını artırıp derinlik vermek için kullanılan amber, parfümlerin genelde alt notalarında bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler