Burak Aslan kazada öldü

Adana’nın Kozan ilçesinde motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu bir kişi öldü bir kişi ise ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Varsaklar Mahallesi Küçük sanayi sitesi 4. adada meydana gelen kazada Salih Teneke’nin(14) kullandığı 01 D 3769 plakalı m

Burak Aslan kazada öldü
Adana’nın Kozan ilçesinde motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu bir kişi öldü bir kişi ise ağır yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Varsaklar Mahallesi Küçük sanayi sitesi 4. adada meydana gelen kazada Salih Teneke’nin(14) kullandığı 01 D 3769 plakalı motosiklet M.K’nin(57) kullandığı 06 ZRH 86 plakalı kamyon ile çarpıştı. Motosikletin sürücüsünün arkasında bulunan Burak Aslan(15)motosiklet ile savruldu. Kamyonun üzerinden geçtiği öğrenilen Aslan ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aslan'ın cesedi hastane morguna kaldırıldı. Yaralı olan motosiklet sürücüsünün ise tedavisi devam ediyor. Kaza sonrası kamyonunu olay yerinde bırakarak kaçan sürücü M.K ise emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler