Bunu yapan insan olamaz!

Balıkesir'de kocası tarafından eve kilitlendiği öne sürülen ve iki gün boyunca çeşitli işkencelere uğrayıp vücudu delik deşik edilen 35 yaşındaki Nurgül Ö., ikinci kat penceresinden atlayarak canını kurtardı. Doktorların verdiği rapor, yaşanan dehşeti göz

Bunu yapan insan olamaz!

Balıkesir'de kocası tarafından eve kilitlendiği öne sürülen ve iki gün boyunca çeşitli işkencelere uğrayıp vücudu delik deşik edilen 35 yaşındaki Nurgül Ö., ikinci kat penceresinden atlayarak canını kurtardı. Doktorların verdiği rapor, yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Hastanede dört gün tedavi gördükten sonra babasının yanına kadının vücudunun her yerinde kesici, delici aletlerin ve sopaların izleri bulundu. Balıkesir Devlet Hastanesi'nden verilen raporda genç kadının vücudunda tek bir sağlam bölge bile olmadığı göze çarptı. Polis, olaydan sonra kaçan kocayı bulmak için özel ekip kurdu. Yaşadıklarını Habertürk'e anlatan Nurgül Ö., "Bütün kapıları kilitledi. Bütün vücuduma plastik sopayla vurmaya başladı. Kerpetenle kollarımı, bacaklarımı ve ellerimi sıktı. Seni kıyma makinesinde doğrayacağım diyerek işkence yaptı" dedi.

11 YIL ÖNCE KAÇTI, EVLENDİ

Selami Ö., 11 yıl önce Nurgül Ö.'yü kaçırarak evlendi. Pazarlamacılık yaparken işleri kötüye giden adam piyasayı 10 milyon lira dolandırdı. Selami Ö., daha sonra eşini alarak Balıkesir'e yerleşti. Regaip (9), Eyüp (5) ve Asım (3) adında 3 çocuğu bulunan Nurgül Ö. eşinin piyasayı dolandırdığını ve polis tarafından arandığını öğrenince, babasının evine gitmek istedi. 3 ay kadar babası Ali O.'nun evinde kalan genç kadın, daha sonra eşinin ısrarı üzerine tekrar Adana'ya döndü. Dört defa geçimsizlik ve şiddet gördüğü için ailesinin yanına dönen genç kadın bir süre önce "Balıkesir'de ev tuttum. Artık düzeldim. Eve geri dön. Beni affet" diye yalvarması karşısında 5'nci kez tekrar eşinin yanına gitti.

"SANA BİR SÜRPRİZİM DİYE EVE GÖTÜRDÜ. KİLİTLEDİ VE İŞKENCE BAŞLADI"

10 milyon liraya yakın borcu bulunan ve dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunan Selami Ö. adresinin polis tarafından bilinmemesi için 9 yaşındaki Regaip'i okuldan aldı. Eşini de adreslerini kimseye söylememesi konusunda uyardı. Selami Ö. iddiaya göre eşinin kız kardeşine "Balıkesir'de oturuyoruz" dediğini duyunca Nurgül Ö.'yü eve kilitledi. İki gün boyunca çeşitli işkencelere ve tecavüze uğradığını iddia eden Nurgül Ö. başından geçen dehşet dakikalarını şöyle anlattı: "Beni eve götürerek bir süprizi olduğunu söyledi. Sürprizi olduğu için de çocukları evden gönderdiğini söyledi. Eve geldiğinde, elinde sallayarak büyük bir plastik boru gösterdi. Kıyma makinesi aldığını, evde kıyma yaparak satacağımızı söyledi. Bütün kapıları kilitleyerek, beni sesimin çıkmayacağı bir odaya döve döve götürdü. Sen nasıl benim yerimi söylersin diyerek, kerpeten, makas, bıçak ve plastik boruyla vücuduma vurmaya başladı. Kerpetenle kollarımı, bacaklarımı ve ellerimi sıktı. Tırnaklarımı sökmek istedi. Direnince de ısırdı. Kalçamdan bıçakladı, kulaklarımın uçlarını bıçakla kestikten sonra, bana tecavüz etti. Bunları kardeşi Mehmet Ö. de izledi. Seni kıyma makinesinde doğrayacağım. Kimse bir parcanı bile bulamayacak. Senin yüzünden cezaevine gireceğim diyerek saatlerce dövdü. Sana ilaç vereceğim, bütün organlarını keseceğim ve kıyma makinesine atacağım diyerek işkence yapıp, vücudumu delik deşik etti" dedi.

FİLM GİBİ KAÇIŞ

Eşinin ve kayınbideri Mehmet Ö.'nün saatler süren işkencesi karşısında çaresiz kalan genç kadın, kendisinin başında bekleyen Mehmet Ö. sigara almaya gittiği sırada ve eşi Selami Ö'nünde banyo yaptığı sırada ikinci katın pencerisinden aşağı atladı. 1 kilometre kadar yürüyen Nurgül Ö. daha sona bir kamyonu durdurarak, en yakın karakola götürmesini istedi. Kamyoncunun polisi aramasıyla hastaneye götürülen Nurgül Ö. 4 gün boyunca tedavi altına alındı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Polise gitmemesi için kendisini sürekli tehdit ettiğini belirten Nurgül Ö. o anları şöyle anlattı." Aileme bana işkence yaptığını söylemememi ve polise gitmememi istedi. Çıplak görüntülerimi ve fotoğraflarımı çekip, bilgisayarda erkekleri yanına koyup, fuhuş yaptığını söyleyip, aileme vereceğini söyledi. Fotoğrafları internete koyup, çocuklara göstereceğim" dedi.

İŞTE İŞKENCE BELGESİ

Kızkardeşine oturduğu yeri söylediği gerekçesiyle 11 yıllık kocası tarafından işkence yapılan Nurgül Ö.'ye tedavi gördüğü Balıkesir Devlet Hastanesi'nde geçici rapor verildi. Genel Adli Muayane Raporu'nda cani kocanın vücuduna yaptığı işkenceler tek tek belirlendi. Genç kadının el ve ayak parmaklarında morluklar, iki kulağında kerpeten izleri, kolunda ısırıklar, sopa izleri, kalçasında bıçak yarası ve vücudunun her yerinde morlukların bulunduğu kayıtlara geçti. Vücudunun ön ve arka kısmında tamamen işkence izlerine rastlarınırken, sadece göğüs kısmında bir zarar olmadığı tespit edildi. Başına aldığı sopa darbeleriyle de travma geçiren genç kadının burnunda ve ağzında kan toplaması olduğu belirlendi.

DEVLET KORUSUN

Nurgül Ö. devletin kendisine ve çocuklarına sahip çıkmasını istedi: "İşkenceci kocamın yakalanmasını istiyorum. Beni tekrar bulup, işkence yapabilir. Çocuklarımı da sakladı, onlara da zarar verebilir. Çocuklarımın hayatından endişeleniyorum. Emniyete ve savcılığa şikayetçi oldum. Onu bulup cezasını versinler.' dedi. Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, kurduğu 4 kişilik özel ekiple 3 ay önce Balıkesir'e yerleşen ailenin akrabalarının bulunduğu 4 ayrı eve baskın düzenlendi.

CANİ KOCA YAKALANDI

Balıkesir'de 11 yıllık eşi Nurgül Ö.'ye kerpeten, bıçak ve makasla 2 gün boyunca işkence yaptıktan sonra çocuklarını da alıp kaçan Selami Ö. yakalanarak gözaltına alındı.

Nurgül Ö.'nün şikayeti üzerine harekete geçen Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 4 kişilik özel ekip kurdu. Akçay'da babası Asım Ö.'nün yaşadığı evi dün geceden bu tarafa takibe alan ekipler, öğle saatlerinde eve gelirken gördükleri zanlıyı gözaltına aldı. Eve giren ekipler, 3 çocuğu da evde otururken buldu. Selami Ö., ifadesi alınmak üzere Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Üç çocuk ise anneleri Nurgül Ö.'ye teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler