Bunu yapan bir öğretmen

Samsun'da bir okulda sınıf öğretmeni B.G., yaramazlık yapan öğrencilerini videoya çekip, kendi internet sitesinde, ’Davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığı ile yayınladı. Velilerin tepkisi üzerine öğretmen videoyu kaldırıdı. Öğretmen hakkında soruştur

Bunu yapan bir öğretmen

Samsun'da bir okulda sınıf öğretmeni B.G., yaramazlık yapan öğrencilerini videoya çekip, kendi internet sitesinde, ’Davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığı ile yayınladı. Velilerin tepkisi üzerine öğretmen videoyu kaldırıdı. Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

 
Bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni B.G., kendi internet sayfasında sınıfındaki gelişmeleri yayınlamaya başladı. Paylaştığı görüntüler içerisinde yaramazlık yapan öğrencilere de yer veren öğretmen B.G., bunları ’Davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığı ile sitesine koydu. Görüntülerde bazı öğrenciler ağlayarak neden kavga ettiklerini anlatırken, bazı öğrenciler de bu duruma gülerek cevap verdi. Gülen öğrenciye öğretmen B.G., "Seni de gülerken çekelim.
 
Başbakan bile izler bu görüntüleri" diyerek konuşması, velilerin de tepkilerine neden oldu. Görüntüleri izleyen veliler, okul yönetimine başvurdu. Tepkiler üzerine öğretmen B.G., internet sitesini ve videoları yayından kaldırdı. Şikayet üzerine İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sınıf öğretmeni B.G. hakkında soruşturma başlattı.
 
İYİ NİYETLE YAPTIM
 
Hakkında inceleme başlatıldığı için okula gitmeyen öğretmen B.G.’nin meslektaşlarına, "Ben bunu tamamen iyi niyetle yaptım. Velilerin çocukları hakkında bilgi sahibi olmaları için bu görüntüleri çekip yayınladım. Kötü bir amacım yoktu" dediği belirtildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, konu kendilerine intikal ettikten sonra söz konusu görüntüyü izlediklerini belirterek, "Bunun üzerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne talimat vererek konuyla ilgili soruşturma başlattık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler