Bunlardan nefret ediyorsanız çok zeki olabilirsiniz

Sinemada film izlediğinizde arkadan gelen yüksek sesli patlamış mısır yeme sesi yüzünüzü limon yemişcesine ekşitiyor mu?Arkadaşlarınızın cips yerkenki çıtırtıları sizi deli ediyorsa, araştırmalara göre siz zeki bir insansınız.Northwestern Üniversitesi'den

Bunlardan nefret ediyorsanız çok zeki olabilirsiniz

Sinemada film izlediğinizde arkadan gelen yüksek sesli patlamış mısır yeme sesi yüzünüzü limon yemişcesine ekşitiyor mu?

Arkadaşlarınızın cips yerkenki çıtırtıları sizi deli ediyorsa, araştırmalara göre siz zeki bir insansınız.

Northwestern Üniversitesi'den yapılan yeni bir araştırmaya göre etrafınızda yemek yiyenlerden gelen yüksek sesli çiğneme seslerine duyarlılığın bilimsel bir açıklaması var.

Bu seslerden rahatsız olan insanların görsel sanatlar, yazarlık, bilimsel keşif ve mutfak sanatları gibi alanlarda yaratıcı olması tesadüf değil. Araştırmalara katılan insanları arasında bu dallarda başarılı sonuçlar ortaya koyan insanların hepsinde yüksek arka plan seslerine karşı bir duyarlılık söz konusu.

Bu da demek oluyor ki etrafındaki yüksek yemek yeme sesinden rahatsız olan insanların yaratıcı ve zeki oluşları uzmanlar tarafından kanıtlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam