Bunlar Karadeniz'de olur bilirdik...

Kadıoğlu Mahallesi'nde arkadaşlarının yanına gelen 54 yaşındaki Nevzat Karataş motosikletini park ederek eve girdi. Dışarı çıktığında yıllardır gözü gibi baktığı motosikletini yerinde bulamayan Karataş, hırsızları aramak için sokak sokak gezmeye başladı.

Bunlar Karadeniz'de olur bilirdik...

Kadıoğlu Mahallesi'nde arkadaşlarının yanına gelen 54 yaşındaki Nevzat Karataş motosikletini park ederek eve girdi. Dışarı çıktığında yıllardır gözü gibi baktığı motosikletini yerinde bulamayan Karataş, hırsızları aramak için sokak sokak gezmeye başladı. Bir ana caddede yürürken arkasından gelen motosikletin kendisine çarpması sonucu şok olan Karataş olanları almaya çalıştı. Karataş, kendisine çarpan motosikletini fark edince üzerindeki iki şahısla tartışmaya başladı. Motosiklet sahibine çarptığı fark eden iki hırsız neye uğradıklarını şaşarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Karataş ise motosikletine kavuşmasının mutluluğunu yaşadı.

Yaşadığı olaya kendisi bile inanmakta güçlük çeken Nevzat Karataş, "Motosikletimi kilitleyerek arkadaşlarımın yanına gittim ve çıktığımda yerinde bulamadım. Bunun üzerine arkadaşlarımdan yardım isteyerek motorumu aramaya çıktım. Polise gitmeden önce araştırma yapmak isterken Abide kavşağı civarında yürürken birden bir motosikletli bana çarptı. Kazanın hemen ardından motosikletimi fark edince hırsızların yakasına yapıştım" dedi.

Hırsızların kendisine motosikleti vermesi üzerine bırakmak istediğini söyleyen Karataş, "Motosikletin benim olduğumu anlayan şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bunun üzerine bende polise gitmedim ve şikayetçi olmadım" diye konuştu.

Olay karşısında arkadaşlarının da hayretler içinde kaldığın anlatan Karataş, "Motosikletimi böyle bir tesadüfle bulabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Arkadaşlarım da olayı duyunca şok yaşadı. Yıllardır kullandığım motosiklete kavuştuğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam