Bülbüloğlu'na son görev!

Dün hayata gözlerini yuman Trabzon’un ünlü iş adamlarından Kemal Bülbüloğlu toprağa verildi.Trabzon’un tanınmış iş adamlarından DYP Trabzon il eski başkanı ve Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Bekir Bülbüloğlu, Davut Bülbüloğlu,  Turgut Bülbüloğlu ve

Bülbüloğlu'na son görev!

Dün hayata gözlerini yuman Trabzon’un ünlü iş adamlarından Kemal Bülbüloğlu toprağa verildi.

cenaze-1.jpgTrabzon’un tanınmış iş adamlarından DYP Trabzon il eski başkanı ve Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Bekir Bülbüloğlu, Davut Bülbüloğlu,  Turgut Bülbüloğlu ve Ali Bülbüloğlu’nun amcası merhum Kemal Bülbüloğlu bugün Yeşilova merkez camiinden düzenlenen cenaze töreni ile göz yaşları arasında toprağa verildi.

İkinci namazına müteakip cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilen Kemal Bülbüloğlu’nun cenaze törenine Trabzon’un tanınmış bürokrat, iş ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler