Bugün çok sıcak olacak!

Bugün 2014 yılının en sıcak günü yaşanacak.Kavurucu sıcakların hafta sonu boyunca devam edeceği bildirilirken, nem oranı ile birlikte İstanbul'da sıcaklık 35 dereceye kadar yükselecek. Meteoroloji'den yapılan yüksek sıcaklık uyarısında, "Ülke genelinde me

Bugün çok sıcak olacak!
Bugün 2014 yılının en sıcak günü yaşanacak.Kavurucu sıcakların hafta sonu boyunca devam edeceği bildirilirken, nem oranı ile birlikte İstanbul'da sıcaklık 35 dereceye kadar yükselecek.
 
Meteoroloji'den yapılan yüksek sıcaklık uyarısında, "Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının neden olabileceği olumsuzluklara karşı (güneş çarpması, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.
 
MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Trakya kesiminin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler