Bugün burcun ne söylüyor?

 KOÇLARBugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size k

Bugün burcun ne söylüyor?

 

KOÇLAR

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır.

BOĞALAR

İletişim ve haberleşme açısından hareketli bir süreç. Kendinizi ifade edebileceğiniz konular, maddi durumunuzu içine alan konuşmalar öne çıkabilir. Bu arada ikili ilişkiler cephesinde test süreci içindesiniz. Yakın günlerde sorumluluklarınız artabilir. Aynı zamanda karşıtlıklar ve güven sarsan gelişmelere karşı hazırlıklı olmaya bakın.

İKİZLER

Bugün para konularında bir mücadeleye girmek, haklı olsanız bile bunu savunmaya kalkmak için çok uygun bir gün değil. Net olan bir durum güçlü bir muhalefetle karşılaşabilir. Konu bekleyebilir-se ertelemekte fayda büyük var.

YENGEÇLER

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.

ASLANLAR

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz ve gereken desteği vermelisiniz. Bugün Ay'ın konumu, olayları daha derin bir şekilde incelemenizi sağlayacak.

BAŞAKLAR

Sosyal hayatın hareketlilik kazanması ile kişisel ilişkiler ve arkadaşlıklar ön planda. Başkalarından destek göreceğiniz gruplara ait temalar günü aktif geçireceğinizi gösteriyor. Çabalarınızı ortak bir sonuca odaklamak, başkalarının fikirlerinden yararlanmak mümkün olacak. İşten gelecek ani kaynaklar size sürpriz yapabilir.

TERAZİLER

İlişkinizdeki iniş çıkışlar aile bütünlüğünüzü ve evdeki huzur ortamınızı etkileyebilir. Hele bir de işte sizden beklenenlere kendinizi tam olarak veremiyorsanız sıkıntınız artacaktır. İşi eve evi işe taşımamaya biraz gayret edin.

AKREPLER

Bugün daha güvenli ve dışadönük adımlar atıyorsunuz. Yabancılarla bağlantılı konular akıcı biçimde ilerlemeye başlıyor. Bu alanda yeni hedefler ve beklentiler içinde olacaksınız. Kendinizi geliştirmeye açık olduğunuz konular seçebilir, başkalarından değişik fikirler edinebilirsiniz. Yolculuklar, pozitif haberler sayesinde iyimserliğiniz artacak.

YAYLAR

Bir borç ya da ödeme konusu gündeme gelebilir. Eğer mevcut bir ödeme söz konusuysa kaynak bulmakta zorlanabilirsiniz. Yeni bir borca girme kararı vermek için uygun zaman değil ne yazık ki. İnatlaşmaya hiç gerek yok.

OĞLAKLAR

Çok huzurlu olduğunuz söylenmese de pek çok engeli aşmış durumdasınız. Tek başınıza adım atamayacağınız şartları zorlamak yerine, güven ortamı yaratmaya çalışın. Başkalarının getireceği önerilerle kazançlı çıkmayı hedeflemelisiniz. Evde yaşanan yenilenmelerin getirdiği baskıya rağmen kararlı, sonuç odaklı adımlar atıyorsunuz.

KOVALAR

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.

BALIKLAR

Zorunlu olarak katılmanız icap eden bir organizasyon üzerinizde baskı oluşturabilir. Formalitelere takılmazsanız bu his de azalacak. Bekârlar, bugün yakın arkadaş grubu içinden birine karşı güçlü bir çekim hissedebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler