Buda sahte milletvekili

 Sinop'ta kendisini AK Parti İstanbul Milletvekili olarak tanıtan ve vatandaşları dolandırmaya çalıştığı iddia edilen şahsın foyasını sözde danışman olarak işe almak istediği bayan ortaya çıkardı. Olay, Sinop kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiy

Buda sahte milletvekili

 

Sinop'ta kendisini AK Parti İstanbul Milletvekili olarak tanıtan ve vatandaşları dolandırmaya çalıştığı iddia edilen şahsın foyasını sözde danışman olarak işe almak istediği bayan ortaya çıkardı. 

Olay, Sinop kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 hafta önce İstanbul'dan Sinop'a geldiği öğrenilen evli ve 2 çocuk babası G.Y. (47), kaldığı otelde S.G. adlı bir bayanı kendisinin danışmanı olması vaadinde bulunarak kandırmak istedi. Ardından il merkezinde kiraladığı lüks bir araçla emlakçıları gezerek arsa almak için harekete geçen G.Y, emlakçılara rezidans otel yapmak için Sinop'a geldiğini söyleyerek pazarlık yapmaya çalıştı. Yaşananlardan şüphelenen S.G, olayı polise anlattı. Bunun üzerine Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri G.Y.'yi takibe aldı. Kendisini milletvekili olarak tanıtan G.Y'nin kiraladığı aracın önünü kesen polis, yakasında AK Parti rozeti olan G.Y.'ye milletvekili olduğuna dair kimliğini göstermesini istedi. Kimlik kartının otelde kaldığını ve kendisinin AK Parti İstanbul Milletvekili olduğunu ileri süren G.Y, milletvekili olduğunu ispatlayamayınca yakayı ele verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şahıstan şikayetçi olunmaması üzerine G.Y. serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam