Bu yaptığın oldu mu hocam ?

Konya Meram Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde grafik ve bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan B.A.’nın, ders esnasında cep telefonuna gelen 90 TL’lik elektrik borcu mesajına öfkelendiği ve hemen yanında tasarım uygulamalarını gösteren öğrencisi 17

Bu yaptığın oldu mu hocam ?

Konya Meram Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde grafik ve bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan B.A.’nın, ders esnasında cep telefonuna gelen 90 TL’lik elektrik borcu mesajına öfkelendiği ve hemen yanında tasarım uygulamalarını gösteren öğrencisi 17 yaşındaki B.B.’nin kolunu ısırdığı iddia edildi.

Acı içerisinde kıvranan öğrenciyi yanındaki arkadaşı sakinleştirerek sınıftan çıkardı. İddiaya göre öğretmen B.A., daha sonra sınıfa dönen öğrencisinden özür diledi. B.B.’nin, durumu anlattığı ailesi öğretmen hakkında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikâyetçi oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmen hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler