Bu sözler çok ağır 'savaşacağız'

Ahmet Şık, cezaevinden çıktıktan sonra sert açıklamalarda bulundu"O POLİSLER CEZAEVİNE GİRECEK"Oda TV Davası'nda yargılanan ve bugün tahliye olan Ahmet Şık, cezaevinden ayrıldıktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Ahmet Şık, "Çok fazla bir şey söylemek istem

Bu sözler çok ağır 'savaşacağız'

Ahmet Şık, cezaevinden çıktıktan sonra sert açıklamalarda bulundu

"O POLİSLER CEZAEVİNE GİRECEK"

Oda TV Davası'nda yargılanan ve bugün tahliye olan Ahmet Şık, cezaevinden ayrıldıktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Ahmet Şık, "Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Eksik kalmış adalet, hukuk ve demokrasi getirmez. 100 civarında gazeteci içeride. İfade özgürlüğü sadece gazetecilerin sorunu değil. Öğrenciler var, KCK'den tutuklular var. Bunun mücadelesini vereceğiz. Bu komployu kuran polisler, savcılar ve hakimler bu cezaevine girerecek. Bunun mücadelesini vereceğiz" dedi.

"SAVAŞSA SAVAŞ"

Ahmet Şık daha sonra yaptığı açıklamada, "Savaşsa savaş, herkes ayağını denk alsın, asıl savaş bundan onra başlıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler