Bu nasıl insanlık! Çocuğu önce dövdüler sonra...

Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi’nde meydana gelen olayda ilköğretim 8. sınıf öğrencisi B.K. (13), arkadaşları S.K. ve S.T. ile birlikte arkadaş ziyaretinden dönerken yanlarına hızla gelen bir otomobil yanaştı. S.K. ve S.T. korkup kaçarken, araçtan

Bu nasıl insanlık! Çocuğu önce dövdüler sonra...

Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi’nde meydana gelen olayda ilköğretim 8. sınıf öğrencisi B.K. (13), arkadaşları S.K. ve S.T. ile birlikte arkadaş ziyaretinden dönerken yanlarına hızla gelen bir otomobil yanaştı. S.K. ve S.T. korkup kaçarken, araçtan inen kişiler B.K.’yi yakalayıp araca bindirdi. Şahıslar, otomobile bindirip dövdükleri B.K’yi bir süre sonra sokak ortasına bırakıp kaçtı.

Gece evlerine giden B.K. ailesinden korktuğu için olayı kimseye anlatmadan yattı. Sabah kalktığında oğlunu perişan halde gören baba Veysel Karaman, olayı anlatan B.K.’yi emniyet müdürlüğüne götürüp şahıslardan şikayetçi oldu. Feci şekilde darp edilen B.K. daha sonra Mut Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Oğlunu tedavi ettirdikten sonra evine götüren baba, "Oğlumu bu hale getirenler kimse bulunup cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Kendine geldiğinde olayı anlatan B.K., "Yanımda 2 arkadaşla birlikte Meydan Mahallesi’nde bir arkadaşın evine akşam misafirliğe gittik. Misafirlikten sonra evlerimize giderken yanımızda bir otomobil durdu ve küfürler etmeye başlayıp bize saldırdılar. Yanımdaki iki arkadaşım kaçarak kurtuldular. Beni önce dışarıda dövdüler daha sonra sürüye sürüye otomobile bindirdiler. Otomobil içerisinde tekrar ölesiye dövdükten sonra sokak ortasına bırakıp kaçtılar. Ben de ailemden korktuğum için yaralı halimle eve gelip kimseye haber vermeden yattım" şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler