Bu nasıl balık?

Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde avlanmaya çıkan balıkçılar, 75 kilogram ağırlığında, 2 metre uzunluğunda gelebicin türü balık yakaladı. Adana’da balıkçılık yaparak geçimlerini sağlayan Yasin Şener (33) Seyhan Baraj Gölü’nde avlanmaya çıktı. Şener, gölde bi

Bu nasıl balık?
Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde avlanmaya çıkan balıkçılar, 75 kilogram ağırlığında, 2 metre uzunluğunda gelebicin türü balık yakaladı.
 
Adana’da balıkçılık yaparak geçimlerini sağlayan Yasin Şener (33) Seyhan Baraj Gölü’nde avlanmaya çıktı. Şener, gölde bir süre avlanıp balık tuttuktan sonra ağlarına takılan bir balığı çekmek istediklerini belirterek, "Balığı çıkartmak için çok uğraştık. Ancak bir türlü çıkartamadık. Telefonla diğer balıkçı arkadaşları arayıp yardım isteyerek balığı çıkartabildik" dedi.
baliks.jpg
 
Balığı çıkardıklarında kendilerinin bile şaşırdığını anlatan Şener, "Çünkü ilk kez gölde bu kadar uzun ve ağır balık yakalıyorduk. Normalde tuttuğumuz balıklar bunun yarısı bile değil” dedi.
 
Şener, balığı kıyaya getirip ölçtüklerinde 2 metre uzunluğunda olduğunu gördüklerinde şaşırdıklarını söyleyerek, “Balığı tarttığımızda da 75 kilogram olduğunu gördük” diye konuştu. Yasin Şener balığı Adapazarı’na sattıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler