Bu kızların korkunç dramı!

Şanlıurfa'da doktorların şikayetiyle ortaya çıkan tablo tüyler ürpertti! Şanlıurfa'da doktorların şikayeti üzerine yapılan incelemede ortaya korkunç bir tablo çıktı. Güvenlik güçleri, son iki günde hastanelere başvuran ve yaşları 14 ile 17 arasında değişe

Bu kızların korkunç dramı!

Şanlıurfa'da doktorların şikayetiyle ortaya çıkan tablo tüyler ürpertti!

Şanlıurfa'da doktorların şikayeti üzerine yapılan incelemede ortaya korkunç bir tablo çıktı. Güvenlik güçleri, son iki günde hastanelere başvuran ve yaşları 14 ile 17 arasında değişen 11 kız çocuğunun birisinin doğum yaptığını ve 10'unun ise hamile olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede, kızların çocuk yaşta nikahsız olarak evlendirildikleri de belirtildi. Kızlar tedavi altına alınırken, nikahsız olarak birlikte yaşadıkları kişiler ise, gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şanlıurfa'da son iki gün içerisinde doğum sancıları tutması üzerine, yakınları tarafından Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğun Hastanesi'ne getirilen 11 kızın yaşlarının 18'den küçük olduğu belirlendi.

Doktorlar tarafından durumun güvenlik güçlerine bildirilmesi sonrası inceleme başlatıldı. 11 kız çocuğundan P.Ç. hastanede doğum yaparken, yaşları 14 ile 17 arasında değişen, B.M., H.Ç., S.M., Ş.Ç., T.B., Ş.Ç., Z.Ç., K.M., S.Ç. ve S.A'nın da hamile olduğu tespit edildi. Muayenelerinin ardından doktorlar, kızların durumuyla ilgili bilgileri polis ekipleriyle paylaştı.

AİLELERİN ONAYLI İMAM NİKAHLI KÜÇÜK KADINLAR

Şikayet üzerine hastaneye gelen polisler, ifadesine başvurdukları kızların, kendi rızaları ve ailelerinin onayıyla imam nikahlı olarak birliktelik yaşadıklarını öğrendi. Bunun üzerine polis ekipleri, çoğunluğu genç kızların akrabası olan Mahmut M. (24), Halil Ç. (29), Yılmaz M. (30), Yasin Ç. (26), Mahmut B. (24), Şiyar S. (25), İdris Ç. (18), Abdulvahap A. (25), Cumali M. (26) ve Cuma A.'lı (27) gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve 11 kişi ifadelerinin tamamlanmasının ardından ''reşit olmayanlarla cinsel ilişki kurmak'' suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere savcılık tarafından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler