Bu kız 20 TL'ye! İntikam sayfası!

İstanbul Tuzla’da yaşayan kız arkadaşların arası iddialara göre 32 yaşındaki M.K.’nın, S.G.’nin eski erkek arkadaşı ile birlikte olması ile bozuldu.İntikam almak isteyen S.G., M.K.’nın Facebook üzerinden indirdiği bikinili fotoğrafını, açtığı sahte isimli

Bu kız 20 TL'ye!  İntikam sayfası!

İstanbul Tuzla’da yaşayan kız arkadaşların arası iddialara göre 32 yaşındaki M.K.’nın, S.G.’nin eski erkek arkadaşı ile birlikte olması ile bozuldu.

İntikam almak isteyen S.G., M.K.’nın Facebook üzerinden indirdiği bikinili fotoğrafını, açtığı sahte isimli bir hesaba yükledi. Resmin altına “Bu bayan maddi sıkıntı çektiği için 20 TL karşılığında ilişkiye giriyor” diye yazdı.

S.G., “Bu kız erkek arkadaşımla da yatmış tavsiye ederim erkekler” şeklinde ağır cümleler de kullandı ve arkadaşı Y.K. ve E.C. ile birlikte, telefon mesajlarıyla da hakaretlere devam etti.

M.K.’nın şikâyeti üzerine savcılıkta ifade veren S.G., “M.K., benim eski erkek arkadaşımla ilişkiye girdi. Ardından benim ve arkadaşım Y.K’nın fotoğrafını Facebook’a yükleyerek ‘Travestiler, hırsızlar, at suratlılar’ diye hakaret etti. Ben de onun bikinili resmini Facebook’a yükleyerek altına o yorumu yazdım. Bu işi intikam amaçlı yaptım” dedi.

Y.K. da soruşturma kapsamında aynı ifadeyi verirken E.C. ise olayla ilgili olmadığını söyledi. Savcı her 3 kişiye de “sesli, yazılı ve görüntülü bir ileti ile hakaret” suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanan davada sanıklardan S.G., M.K’.nın kendilerine hakaret etmesi nedeniyle bu suçu işlediğini söyledi. Duruşma eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler