Bu kez baba kızını kaçırdı!

İzmit'te yaşanan olay sevgiliden değil, kız babası tarafından gerçekleştirildi. Körfez ilçesinde oturan Onur Arslan'la kaçarak evlenip yuva kuran Merve Arslan (19) 4 gün önce babası tarafından kaçırıldı. İddiaya göre 3 araba ve 6 kişi ile kızının oturduğu

Bu kez baba kızını kaçırdı!

İzmit'te yaşanan olay sevgiliden değil, kız babası tarafından gerçekleştirildi. Körfez ilçesinde oturan Onur Arslan'la kaçarak evlenip yuva kuran Merve Arslan (19) 4 gün önce babası tarafından kaçırıldı. İddiaya göre 3 araba ve 6 kişi ile kızının oturduğu eve gelen baba, damadı tehdit ettikten sonra kızını arabaya alarak bölgeden uzaklaştı. 18 Temmuz'da düğün yapacaklarını söyleyen Onur Aslan ise, eşinin babasına seslenerek "Merve 3 haftalık hamile. Düğünümüz olacaktı. Onu geri getir" dedi.

İSTANBUL'DAN KAÇTI
İstanbul'da ailesiyle oturan Merve, geçen ay birlikte olduğu sevgilisinin yanına İzmit'e kaçtı. Kaçar kaçmaz resmi nikah kıyan çift, Tütünçiftlik Güney Mahallesi Engin Sokak'taki evlerine yerleşti.

BU KEZ BABASI KAÇIRDI
Merve'nin ailesinden, önce tehdit telefonları gelmeye başladı. Aslan, tehditler üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu, ancak eşinin kaçırılmasına engel olamadı. Eşinin babası Erdoğan Öndin (53) dört gün önce 3 Otomobil ve 6 kişi ile evlerine gelerek zorla Merve'yi yanında götürdü. Baba Erdoğan Öndin'in daha önce de mahalleye gelip keşif yaptığı belirlendi. Öz baba Erdoğan Öndin ve yeğeni Nazmi Özdemir ile beraberlerindeki 4 kişi her yerde aranmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam