Bu kadarına da pes!

Atatürk Havalimanı’nda kaçak yollarla yurda sokulmaya çalışılan farklı marka ve modellerde 803 adet cep telefonu ve aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre Atatürk Hava Limanı Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirli

Bu kadarına da pes!

Atatürk Havalimanı’nda kaçak yollarla yurda sokulmaya çalışılan farklı marka ve modellerde 803 adet cep telefonu ve aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Atatürk Hava Limanı Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği, 24 ve 26 Haziran tarihlerinde yaptığı çalışmalarda yurda kaçak yollarla sokulmaya çalışılan farklı model ve markalarda 803 adet cep telefonu ve aparatı ele geçirdi. Olayla ilgili Suriye uyruklu O.W. (36) isimli şahıs, Azerbaycan uyruklu E.I. (29) ve K.M. (34) ve S.H. (53) isimli kadınlar ve A.H. (28) isimli şahıs, D.A. (26) ve G.I. (54) isimli kadınlar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam