Bu haberi okumadan çıkmayın

Kar yağışı yarın Karadeniz bölgesi ile Ankara ve Sivas'ta yine kuvvetlenecek. Ege ve Antalya arasında ise sıcaklık 5 derece artıyor. Soğukların yeni haftada da devam etmesi bekleniyor.Beş büyük kentin hava koşullarına gelince: İstanbul'da bu gece ve yarın

Bu haberi okumadan çıkmayın

Kar yağışı yarın Karadeniz bölgesi ile Ankara ve Sivas'ta yine kuvvetlenecek. Ege ve Antalya arasında ise sıcaklık 5 derece artıyor. Soğukların yeni haftada da devam etmesi bekleniyor.

Beş büyük kentin hava koşullarına gelince: İstanbul'da bu gece ve yarın sulu kar olacak, sıcaklık 6 derece. Pazar günü Avrupa yakası daha güneşli, Anadolu yakası biraz bulutlu olacak, sıcaklık ise 7 derece.

Ankara'da yarın yine kar var, üstelik öğleden sonra kuvvetli yağabilir. Kar yağışı Pazar günü ise kesilecek ve sıcaklık 1 derece olacak.

İzmir yarın parçalı bulutlu. Sıcaklık 13 dereceye çıkacak.

BÖLGELERDE DURUM

Marmara'da ara veren yağış bu gece yeniden başlıyor. Yarın da Bursa-Sakarya arasında sulu kar var ve sıcaklık 6-7 derece. Pazar günü Trakya tarafı güneşli, Sakarya tarafı ise bulutlu ve hafif yağışlı olacak.

İç Anadolu'da kar Ankara-Konya arasında kar kısa bir mola verdi ama yarın kar yağışı tüm bölgede görülecek. Pazar günü ise kar yağışı kesilecek.

Ege kıyılarında yarın en ılık gün, sıcaklık 5 derece artacak ve gökyüzü de parçalı bulutlu olacak. Ama sonraki günlerde yeniden soğuma var. Yarın Afyon-Kütahya arasına hafif kar yağışı görülecek.

Akdeniz sahillerinde hava açık. Antalya 13 derece.

Kahramanmaraş ile Adıyaman ve Diyarbakır arasında ise yarın geceden Pazar sabahına kadar yine kar yağacak, soğuklar etkisini sürdürecek.

Doğu Anadolu'da yarın hafifleyecek kar yağışı, Pazar günü bölgede yeniden kuvvetleniyor.

Kar yağışının en fazla etkilediği Karadeniz'de, yarın Bartın, Kastamonu, Sinop boyunca tipi var. Bolu, Tokat, Artvin boyunca da kar var. Yağış Pazar günü de devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam