Bu görüntüye çok şaşıracaksınız

Kırıkkale -Ankara Karayolu'nun Elmadağ mevkiinde bir bisikletlinin tankerin arkasına tutunarak gitmesi saniye saniye görüntülendi.Bugün öğle saatlerinde, otomobilleriyle Ankara'ya giden bir aile Kırıkkale -Ankara Karayolu'nun Elmadağ mevkiine geldikleri s

Bu görüntüye çok şaşıracaksınız

Kırıkkale -Ankara Karayolu'nun Elmadağ mevkiinde bir bisikletlinin tankerin arkasına tutunarak gitmesi saniye saniye görüntülendi.

Bugün öğle saatlerinde, otomobilleriyle Ankara'ya giden bir aile Kırıkkale -Ankara Karayolu'nun Elmadağ mevkiine geldikleri sırada gördükleri olay karşısında şaşkına döndü. Otomobilde bulunanlar önlerinde ilerleyen tankerin arkasına takılan bir bisikletliyi cep telefonuyya saniye saniye görüntülediler. Bisikletlinin tankerin arkasına takıldığı sırada otomobilin hızının saatte 90 kilometre olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler