Bu evden çıkanlar polisi bile şok etti!

Sinop'un Boyabat ilçesinde polis tarafından bir dağ evine yapılan operasyonda çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ş

Bu evden çıkanlar polisi bile şok etti!

Sinop'un Boyabat ilçesinde polis tarafından bir dağ evine yapılan operasyonda çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ve silah ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon başlatıldı.
 
Operasyon kapsamında ilçeye bağlı Binerli köyü Mehmetçik Yaylası mevkisinde bir dağ evi ve müştemilatında arama yapan polis ekipleri, 3 adet değişik çap ve markalarda ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 1 adet faturasız kurusıkı tabanca, 9 adet 100'er gram dinamit lokumu, 5 metre saniyeli fitil, 8 adet dinamit kapsülü, 3 adet şarjör, 237 adet çeşitli çaplarda tabanca mermisi, 34 adet kurusıkı tabanca mermisi, 6 adet değişik tarihli ve miktarı yazılı senet, 1 adet gizli kamere kayıt cihazlı anahtarlık, 1 adet bıçak ele geçirildi.
 
Olayla ilgili evin sahibi olduğu belirtilen bir kişi gözaltına alınırken ele geçirilen dinamit lokumları bomba imha uzmanınca bulunduğu yerde imha edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler