Bu da 'Yan bakma' kavgası

 Konya'da, parkta dolaşan 28 yaşındaki Davut E. ile arkadaşı 25 yaşındaki Bayram S., yan baktıkları iddiasıyla tartıştıkları 3 kişi tarafından sağ bacaklarından bıçaklandı.Yaralı halde yaklaşık 100 metre koşan Bayram S.'nin, bir fotoğrafçıya sığınma ve ya

Bu da 'Yan bakma' kavgası

 

Konya'da, parkta dolaşan 28 yaşındaki Davut E. ile arkadaşı 25 yaşındaki Bayram S., yan baktıkları iddiasıyla tartıştıkları 3 kişi tarafından sağ bacaklarından bıçaklandı.

Yaralı halde yaklaşık 100 metre koşan Bayram S.'nin, bir fotoğrafçıya sığınma ve yardım isteme anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Polis, olaydan sonra kaçan şüphelilerin kimliğini belirlemek ve onları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, merkez Selçuklu İlçesi'ne bağlı Rauf Denktaş Caddesi üzerinde bulunan Nene Hatun Parkı girişinde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Davut E. ile arkadaşı Bayram S. parkta gezerken tanımadıkları 3 kişiyle karşılaştı. Şüpheliler, kendilerine yan baktıkları iddiasıyla onlarla tartışmaya başladı. Şüpheliler, tartışmanın kısa sürede büyümesi sonucu Davut E.'yi ve Bayram S.'yi sağ bacaklarından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Davut E., olay yerinde kanlar içerisinde yere yığılırken, Bayram S., yaralı halde yaklaşık 100 metre koşarak cadde üzerinde bulunan bir fotoğrafçı dükkanına sığınıp yardım istedi. Bayram S.'nin fotoğrafçıya gelerek çalışanlardan yardım istemesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay yerine gelen polis tarafından çağrılan 112 Acil Servis görevlileri tarafından ilk müdehaleleri yapılan Davut E. ve Bayram S., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek şüphelileri belirlemek için çalışma başlattı.

Hastaneye kaldırılan ve durumları iyi olduğu öğrenilen Davut E. ve Bayram S. polise verdikleri ilk ifadede, "Şüphelileri tanımıyoruz. 3 kişiydiler. Tartıştıktan sonra bizi bıçaklayıp kaçtılar" dedikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam