Bu da imece usulü yurt

Bursa'nın Yenişehir ilçesi kız yurduna kavuşuyor. Bir yıl önce inşaatı tamamlanan yurt için vatandaşlar da seferber oldu. Bursa ilçelerindeki en modern kız yurdu için vatandaşlar da kolları sıvadı. Kadınlar da hazırladıkları kermeslerle yurt için ter dökü

Bu da imece usulü yurt

Bursa'nın Yenişehir ilçesi kız yurduna kavuşuyor. Bir yıl önce inşaatı tamamlanan yurt için vatandaşlar da seferber oldu. Bursa ilçelerindeki en modern kız yurdu için vatandaşlar da kolları sıvadı. Kadınlar da hazırladıkları kermeslerle yurt için ter döküyor.

AK Parti İlçe Başkanı Nazif Tuna, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in destekleriyle yurdun temelini attıklarını belirterek, "Diyanet İşleri Başkanılğı da yurdun yapılması için destek oldu. Yaklaşık 100 kişilik kız öğrenci yurdu ve bu inşaat milletimizin desteğiyle bitme aşamasına geldi. Yurt imece usulü yapılıyor. Bölgemize bakıldığında en son teknolojiyle bir bina. Bu yıl sonunda bu yurdu bitiriyoruz" dedi.

Yurdun maliyetinin 380 bin TL olduğunu kaydeden Tuna, yurdun kaba inşaatının bittiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam