Bu bir vahşet ! hem tecavüz hemde ölüm var!

ABD’nin Teksas eyaletinde dallas’ta yaşanan korkunç olayda 13 yaşındaki bir genç kız kendi ailesinden birinin tecavüzüne uğradı. Tecavüzün ardından utandığı ve korktuğu için durumu kimseye anlatmadı. Ancak aradan yaklaşık 8 ay geçtikten sonra aile, kızın

Bu bir vahşet ! hem tecavüz hemde ölüm var!

ABD’nin Teksas eyaletinde dallas’ta yaşanan korkunç olayda 13 yaşındaki bir genç kız kendi ailesinden birinin tecavüzüne uğradı. Tecavüzün ardından utandığı ve korktuğu için durumu kimseye anlatmadı. Ancak aradan yaklaşık 8 ay geçtikten sonra aile, kızın hamile olduğunu fark etti.

 

Durumu ört bas etmek adına kızın düşük yapması için uğraşan korkunç aile, kızlarına zorla doğum kontrol ilaçları kullandırttı. Ancak ilaçlar işe yaramadı. Kız düşük yapmayınca ailesi 6 saat süren işkence gibi dayakla bebeğin ölmesine neden oldu. Zavallı genç kız önce baş aşağı tutularak oradan oraya sallandırıldı, ardından karnına saatlerce tekmeler atıldı. Acı içine kıvranan kızın sesi çıkması diye ağzı yastıkla kapatıldı. Önce kusan ardından kanama geçiren genç kız bebeğini ölü olarak dünyaya getirdi.

Vahşet bununla da bitmedi. Aile durumun anlaşılmaması ise minik bebeğin cesedini mangalda yaktı. Ancak bu da tam çözüm olamayınca bir akrabalarından para karşılığı torbaya koydukları cesetten geri kalan parçaları yok etmesini istediler.

Şerif Yardımcısı Gill Garza tarafından yapılan açıklamaya göre genç kız şu anda bir arkadaşının yanında Çocuk Koruma Servisi’nin gözetimi altında yaşamını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler