Bu araçtan tam 10 kişi çıktı!

Mardin’in Midyat ilçesinde takla atan otomobildeki 10 öğrenci yaralandı. Normal şartlarda en fazla 5 kişinin seyahat edebildiği bir otomobilde, o anda neden 10 kişinin bulunduğu ise kazayı daha da korkunç bir hale getirdi.Edinilen bilgiye göre, Midyat’tan

Bu araçtan tam 10 kişi çıktı!

Mardin’in Midyat ilçesinde takla atan otomobildeki 10 öğrenci yaralandı. Normal şartlarda en fazla 5 kişinin seyahat edebildiği bir otomobilde, o anda neden 10 kişinin bulunduğu ise kazayı daha da korkunç bir hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre, Midyat’tan Ziyaret köyüne giden Davut Ö. yönetimindeki 41 LP 816 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda eğitim gören

E.Ö. (13), H.Ö. (12), M.Ö.(14), N.Ö. (11), B.D. (15), Ş.A. (11), S.Ö. (11), R.Ö. (11), Ş.D. (11) ve G.A. (13) hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Okulda yatılı olarak kalan öğrencilerin hafta sonunu aileleri ile geçirmek için köye gittikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam