Bu afiş ne anlama geliyor ?

Van'da yapılan Nevruz gösterilerinde. Pankartta, 'Bizi 7.2 yıkmadı, T.C.'nin ne haddine...' yazısı dikkat çekti. Bu pankart ise Van depremine yapılan yardımların nereye gittiğini akıllara getirdi.  Göstericilere müdahalenin ardından 20 çevik kuvvet polisi

Bu afiş ne anlama geliyor ?

Van'da yapılan Nevruz gösterilerinde. Pankartta, 'Bizi 7.2 yıkmadı, T.C.'nin ne haddine...' yazısı dikkat çekti. Bu pankart ise Van depremine yapılan yardımların nereye gittiğini akıllara getirdi.

 
resim.20120320184923.jpg
 

Göstericilere müdahalenin ardından 20 çevik kuvvet polisi ’Her şey vatan için’ yürüyüş kararıyla 200 metre kadar yürüdü. Göstericiler sokak aralarında dağılıp, izlerini kaybettirirken, polisin kent merkezindeki güvenlik önlemleri sürüyor.
 
Bu arada Van polisi, ilk defa yapılan bir gösteriyi, 3G sistemiyle tüm güvenlik birimlerine canlı olarak aktardı. Polis kameraları tarafından çekilen görüntüleri, güvenlik birimleri canlı olarak izleyebildi.
 
5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
BDP’nin izinsiz olarak yaptığı nevruz etkinliğinin ardından çıkan olaylarda ise ilk belirlemelere göre 5 kişi gözaltına alındı. 
BDP’li Belediye Başkan Yardımcısı Abdurahman Doğar başına isabet eden taşla yaralanırken, BDP’nin parti otobüsü de çıkan olaylar sırasında zarar gördü. Çıkan olaylarda bazı sivil vatandaşlar da zor anlar yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam