Bu adam 18'lik yaşlı!

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde düzenlenen Hıdrellez programında 69 yaşındaki İsmail Bacık, yaptığı dansla gençlere adeta taş çıkardı. Hıdrellez şenliği Aksaray’da da coşku ile kutlandı. Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde düzenlenen programda 69 yaşındaki İsma

Bu adam 18'lik yaşlı!
Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde düzenlenen Hıdrellez programında 69 yaşındaki İsmail Bacık, yaptığı dansla gençlere adeta taş çıkardı.
 
Hıdrellez şenliği Aksaray’da da coşku ile kutlandı. Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde düzenlenen programda 69 yaşındaki İsmail Bacık, yaptığı dans figürleriyle izleyicilerin ilgi odağı haline geldi. Bacık, birbirinden kıvrak figürleri ile dakikalarca dans ederek adeta gençlere taş çıkardı. Yaşının 69 olduğunu, yalnız kendisini 15 yaşında hissettiğini söyleyen Bacık, neşesi ve dansıyla programa renk kattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam