Bravo Trabzon'daki polise

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru parkta parayla birlikte bulduğu su faturasının sahibine ulaşamayınca eksik olan tutarın üzerini cebinden tamamlayıp ödedi.Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Necmettin Aydurmuş, Ata

Bravo Trabzon'daki polise

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru parkta parayla birlikte bulduğu su faturasının sahibine ulaşamayınca eksik olan tutarın üzerini cebinden tamamlayıp ödedi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Necmettin Aydurmuş, Atapark mevkiinde gezindiği sırada bir bankın üzerinde 20 TL ile birlikte Ahmet Yardım'ın adına kayıtlı bir su faturası buldu. Bir müddet para ve faturanın sahibini arayan Aydurmuş, para ve faturanın sahibine ulaşamayınca faturanın son ödeme günü olduğu için parayı kendisi ödemeye karar verdi. Paranın faturadaki isme ait olduğunu düşünen Aydurmuş, 22 TL'lik su faturasının üzerini 2 TL cebinden tamamlayıp su faturasını ödedi. Para ve su faturasının sahibini çevrede aradığını belirten Aydurmuş, "Parkta gezinirken bir bankın üzerinde 20 TL ile birlikte su faturası buldum. Bir müddet çevrede sahibini aradım ancak bulamadım. Paranın su faturasını ödemek için olduğunu anladım. Faturanın da son ödeme günü olduğu için aklıma faturayı ödemek geldi. Üzerine 2 TL katarak faturayı ödedim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler