Böyle koca düşman başına

 Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Levent O. (29) ile Gamze M.Ö. (28) üç yıl önce evlendi. Evlendikten bir süre sonra Levent O. eşini para karşılığı pazarlamaya başladı. Kadın bu duruma karşı çıktı ancak Levent O. eşini tehdit ede

Böyle koca düşman başına

 

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Levent O. (29) ile Gamze M.Ö. (28) üç yıl önce evlendi. Evlendikten bir süre sonra Levent O. eşini para karşılığı pazarlamaya başladı. Kadın bu duruma karşı çıktı ancak Levent O. eşini tehdit ederek İstanbul, Konya ve Adana gibi illerde para karşılığı zorla pazarlamaya devam etti. Kadın bu duruma daha fazla dayanamayarak eşine boşanma davası açtı.

 

Bir yıl evli kalan kadın, iki yıl önce eşinden boşandı. Boşandıktan sonra bir süre yalnız yaşayan kadın eski kocasının "Artık sana fuhuş yaptırmayacağım" demesi üzerine tekrar birlikte yaşamaya başladı. Ancak, ikili birlikte yaşamaya başlayınca Levent O. yine kadına fuhuş yaptırmaya çalıştı. Ancak kadın fuhuş yapmak istemeyince silah zoruyla zorla fuhuşa sürükledi. Bir süre kadına silah zoruyla fuhuş yapan kadın, Levent O.'nun evde olmadığı sırada 26 Mart günü komşularına sığınarak "Eski eşim bana silah zoruyla fuhuş yaptırıyor bana yardım edin" dedi.

 

Bunun üzerine komşuları kadını Hürriyet Polis Merkezi'ne götürdü. Polis merkezi kadını dinleyerek Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne yönlendirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam