Böyle hırsızlık görülmedi!

Çarşamba Bedensel Engeliler Derneği'nce, üyelerine tekerlekli sandalye almak amacıyla toplanan mavi kapaklar çalındı. Dernek Başkanı Kerim Deniz, olayın, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü'nden bir gün önce yaşanmasının üzüntüsü içinde olduklarını söyledi. Mav

Böyle hırsızlık görülmedi!
Çarşamba Bedensel Engeliler Derneği'nce, üyelerine tekerlekli sandalye almak amacıyla toplanan mavi kapaklar çalındı.
 
Dernek Başkanı Kerim Deniz, olayın, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü'nden bir gün önce yaşanmasının üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.
 
Mavi kapakları, Yıldıray Çınar Bulvarı'ndaki dernek ofisinin yetersiz olması nedeniyle bitişiklerindeki otoparkın kapalı alanında muhafaza ettiklerini belirten Deniz, şunları söyledi:
 
"Kapak toplama kampanyası iyi gidiyordu. Samsun, Trabzon, Kocaeli, Burdur'dan mavi kapak gönderiliyordu.
 
Yaklaşık 500 kilo mavi kapak toplanmıştı ve bunlar iki engeli arkadaşımızın bacakları olacaktı. Arkadaşlarımızın gezebilmesi için tekerlekli sandalye alınacaktı. Arkadaşlarımızın hayallerini çaldılar.
 
200 kilo kapakla bir tekerlekli sandalye alıyoruz. Kapaklar çalınınca tekerlekli sandalye umudumuz da gitmiş oldu. Hırsızlar bizi engelliler gününden önce hatırladı..."
 
Deniz, otoparkın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyeceklerini ve polise şikayetçi olacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler