Böyle damat düşman başına

 Antalya'da kuyumcu 27 yaşındaki Serhat Yıldız, borçları yüzünden kendisinden sürekli para istediğini iddia ettiği kayınbiraderi 25 yaşındaki Selahattin Baş ile kayınvalidesi 45 yaşındaki Serpil Baş'ı sokak ortasında tabancayla vurup yaraladı. Serhat Yıld

Böyle damat düşman başına

 

Antalya'da kuyumcu 27 yaşındaki Serhat Yıldız, borçları yüzünden kendisinden sürekli para istediğini iddia ettiği kayınbiraderi 25 yaşındaki Selahattin Baş ile kayınvalidesi 45 yaşındaki Serpil Baş'ı sokak ortasında tabancayla vurup yaraladı. Serhat Yıldız, eşi 20 yaşındaki Gül Yıldız'ı da iddiaya göre yanlışlıkla yaraladı. 

 

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi Memurevleri Mahallesi 212 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta karşılıklı evlerde oturan Gül ve Serhat Yıldız çifti ile kadının annesi Serpil ve ağabeyi Selahattin Baş'ın araları, bir süre önce ailenin damatlarının da ortak olduğunu iddia ettikleri borç nedeniyle para istemesi yüzünden açıldı. Serhat Yıldız ise borcun kendisini ilgilendirmediğini söyleyerek para vermeyi reddetti. 

 

Bugün sokakta gördükleri Serhat Yıldız'dan yine para isteyen kayınvalide Serpil Baş ve kayınbirader Selahattin Baş, olumsuz yanıt aldı. Serhat Yıldız, "Sizin yüzünüzden bu mahalleden taşınıyorum. Bu borç benim değil. Para falan vermeyeceğim" dedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Serhat Yıldız yanındaki tabancayla ateş etmeye başladı. Kayınvalidesi ve kayınbiraderini çeşitli yerlerinden vuran Serhat Yıldız, eşi Gül Yıldız'ı da yanlışlıkla yaraladı. 

 

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla yakında bulunan hastanelere götürüldü. Eşinin silahından çıkan mermiyle hafif yaralanan Gül Yıldız ise hastaneye gitmeyeceğini söyleyerek, polis otomobilinde bulunan eşinin yanına oturdu. İkilinin 6 aylık bebekleri de yanlarına verilirken, polis çifti sorgulamak üzere polis merkezine götürdü. 

 

Olayın ardından sinir krizi geçiren Serpil Baş'ın adı açıklanmayan eşi de sağlık ekipleriyle birlikte polis otomobiliyle hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam