Böyle anne olmaz olsun ..!

Yalova'da hırsızlıktan 116 kaydı bulunan ve 5 ayrı ilde aranan Şeker Özkıran (30) isimli kadın suçüstü yakalandı. 10 yaşındaki zihinsel engelli S.O.Ö. çocuğunu hırsızlık için kullandığı tespit edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönd

Böyle anne olmaz olsun ..!

Yalova'da hırsızlıktan 116 kaydı bulunan ve 5 ayrı ilde aranan Şeker Özkıran (30) isimli kadın suçüstü yakalandı. 10 yaşındaki zihinsel engelli S.O.Ö. çocuğunu hırsızlık için kullandığı tespit edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beş ayrı ilde araması var.
 
Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Trabzon ve Yalova'da aranan ve hırsızlıktan toplam 116 kaydı olan Şeker Özkıran (30) isimli kadını iş üstünde kıskıvrak yakaladı.
 
Yalova'da bir alışveriş merkezindeki mağazada 800 lira değerinde giyim eşyasının çalındığı ihbarını alan polis güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek bir kadın ve çocuğun eşkalini belirledi. Bir sonraki gün belirlenen eşkalin mağaza içerisinde olduğunu fark eden ekipler, kadın ve çocuğu yakaladı.
 
Üst araması yapılan kadında bir araca ait anahtar bulundu. Alışveriş merkezindeki otoparkta bulunan kadına ait araçta yaklaşık bin 500 liralık gıda ve market malzemesi çıktı. Yapılan araştırmalar neticesinde kadının Fatih Caddesi üzerindeki bir başka marketten hırsızlık yaptığı da tespit edildi.
 
Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Şeker Özkıran tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zihinsel engelli çocuğu ise devlet korumasına verildi. Şeker Özkıran'ın eşinin hırsızlık nedeniyle cezaevinde bulunduğu ve İstanbul'da lüks bir villada oturduğu tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam