Boşanma kavgası:16 yaralı !

Gaziantep'te, ayrı yaşayan ve boşanma kararı alan çiftin yakınlarının tartışması kavgaya dönüştü. Bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavga polisin müdahalesiyle güçlükle sonlandırıldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada aralarında kadınların da bul

Boşanma kavgası:16 yaralı !

Gaziantep'te, ayrı yaşayan ve boşanma kararı alan çiftin yakınlarının tartışması kavgaya dönüştü. Bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavga polisin müdahalesiyle güçlükle sonlandırıldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada aralarında kadınların da bulunduğu 16 kişi yaralanırken, 10 kişi gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde İncilikaya Mahallesi 2'nci cadde üzerinde meydana geldi. Fırıncılık yapan 28 yaşındaki Ahmet Demir 3 yıldır evli olduğu eşi Tuğba ile ayrılmaya karar verdi. Bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma kararı alan çiftlerden Tuğba Demir'in yakınları bugün eşyalarını almak üzere Demir ailesinin yaşadığı eve gitti. İddiaya göre, birbiriyle akraba olan Demirkıran ailesi fertleri Demir ailesinin evindeki eşyaları almak isterken tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, tarafların telefonla ulaştığı yakınlarını çağırmasıyla büyüdü ve kavgaya dönüştü.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Birbirlerine satır, bıçak, taş ve sopalarla saldıran 2 ailenin kavgasının ardından cadde savaş alanına döndü. Tüfekle havaya ateş de açıldığı kavgayı engelleyemeyen mahalle sakinleri durumu telefonla polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine onlarca resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Kavgaya müdahale eden polislerin yetersiz kalması üzerine olay yerine çevik kuvvet ekipleri takviye olarak gönderildi. 200'ü aşkın polis, biber gazı da kullanarak kavgayı sonlandırdı.

16 YARALI, 10 GÖZALTI

Güçlükle sonlandırılan kavganın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kavga sırasında bıçak, taş ve sopalarla yaralanan aralarında kadınların da bulunduğu 16 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. Yoğun önlem alınan caddede inceleme yapan polisler, görgü tanıklarının ifadesi ve yaptığı araştırma doğrultusunda kavgaya karıştığı saptanan 10 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri kavga sırasında havaya ateş açılan bir tüfek ile kavgada kullanılan çok sayıda bıçağa da el koydu.

Kavganın ardından polis, her 2 ailenin yaşadığı evlerin bulunduğu semtler ile yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde önlemlerini artırdı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler