Boşanma davasında kan aktı

Bursa’da boşanmak isteyen kız kardeşinin eşyalarını almaya gelen adam eniştesini silahla vurdu.Olay, Merkez Osmangazi ilçesi, Güneştepe Mahallesi 699.Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre eşiyle boşanmak isteyen kız kardeşinin evindeki eşyaları almak için

Boşanma davasında kan aktı

Bursa’da boşanmak isteyen kız kardeşinin eşyalarını almaya gelen adam eniştesini silahla vurdu.

Olay, Merkez Osmangazi ilçesi, Güneştepe Mahallesi 699.Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre eşiyle boşanmak isteyen kız kardeşinin evindeki eşyaları almak için gelen Kemal.İ, eve geldiğinde kız kardeşinin eşi İlhan.A ile karşılaştı. Bilinmeyen bir sebepten sonra çıkan tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü.

Kayın biraderinin kendine silah çektiğini gören İlhan.A, mutfaktan aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Kemal.İ, eniştesi İlhan.A’nın üzerine 4 el ateş açtı. Mermilerden biri göğsüne isabet eden İlhan.A, yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, İ.A’yı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri sokakta geniş önlemi alırken, İ.A’nın oturduğu evde 1 adet uzun namlulu silah ve kavgada kullanılan bıçak ele geçirildi.

Şüpheli Kemal.İ, göz altına alınırken İlhan.A’nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler