Bornova cinayeti zanlısı yakalandı

 İzmir'in Bornova İlçesi Altındağ semtinde 10 gün önce kavga ettiği Rıdvan Bahtiyar'ı (24) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ahmet M., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Olay, Altındağ semti 5540 ile 5545 sokak kö

Bornova cinayeti zanlısı yakalandı

 

İzmir'in Bornova İlçesi Altındağ semtinde 10 gün önce kavga ettiği Rıdvan Bahtiyar'ı (24) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ahmet M., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Olay, Altındağ semti 5540 ile 5545 sokak köşesinde 10 gün önce meydana geldi. İddialara göre, Rıdvan Bahtiyar, düğünde başkasıyla yaşadığı tartışmaya müdahale eden Ahmet M. ile kavga etti. Bir gün sonra kahveden çıkan Bahtiyar, yolda Ahmet M. ile karşılaşınca ikili arasında yine kavgfa çıktı. Yaşanan arbede sırasında bıçaklanan Rıdvan Bahtiyar, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 
 
Cinayet sonrası ardından kayıplara karışan Ahmet M. polisin sıkı takibi sonucu olaydan 10 gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan zanlı sevkedildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler