Borçlarınızı yapılandırmada geç kalmayın!

Yeni hizmete açılan Araklı Merkez Müdürlüğünü Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan ve Belediye Başkanı Recep Çebi 03 Kasım 2014 tarihinde ziyaret etti.       Araklı Kaymakamı Tezcan ile Belediye Başkanı Çebi’yi İl Müdürü Musa Bulut karşıladı. İl Müdürü Bulut yap

Borçlarınızı yapılandırmada geç kalmayın!

Yeni hizmete açılan Araklı Merkez Müdürlüğünü Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan ve Belediye Başkanı Recep Çebi 03 Kasım 2014 tarihinde ziyaret etti.       

Araklı Kaymakamı Tezcan ile Belediye Başkanı Çebi’yi İl Müdürü Musa Bulut karşıladı. İl Müdürü Bulut yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımız hizmet binasının arsasını kuruma bağışlayarak bu güzel tesisin yapılmasına vesile oldu" dedi.

Bulut, beş ilçeye hizmet verecek olan konsept binada, vatandaş memnuniyetinin ön plana çıkarılarak çok daha kaliteli hizmet sunulacağını ifade etti. İl Müdürü Bulut,  başta belediye Başkanı Recep Çebi ve Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan olmak üzere hizmet binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Binayı gezen Belediye Başkanı Çebi, İlçeye Modern bir çalışma ortamı kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Ardından konuşan Araklı Kaymakamı Tezcan ise vatandaşlara rahat ve temiz bir ortamda hizmet verilen bu binanın ilçeye ayrı bir görsellik kattığını belirterek, diğer kamu binalarının da aynı güzellikte yapılması için Belediye Başkanı Recep Çebi’den ricada bulundu.

BORÇLARINIZI YAPILANDIRMADA GEÇ KALMAYIN

Ayrıca  6552 sayılı torba yasa hakkında tüm vatandaşları bilgilendirmek için yazılı basın ve görsel medya aracılığı ile vatandaşları bilgilendirme çalışmaları yapan İl Müdürü Bulut, Borçların yapılandırılması hangi borçları kapsadığını, yapılandırmanın vatandaşlarımıza ne kazandırdığı, ne tür avantajlar sağladığı, ödeme ve taksit seçenekleri nelerdir, yapılandırma hangi hallerde bozulur konularında açıklamalar yaparak, vatandaşlarımızdan geç kalmamaları konusunda uyarıda bulundu.

İl Müdürü Bulut işverenlere ve sigortalılara tüm yapılandırmayı kapsayan el ilanlarını İl Müdürlükleri veya Merkez Müdürlüklerinden temin edebileceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam