Borçlarını canıyla ödedi

 Kuşadası'ndan 2 gün önce otomobil kiralayan 59 yaşındaki işadamı Ahmet Çakır, İzmir'in Urla ilçesine bağlı Uzunkuyu köyü yakınlarındaki bir orman kampında ölü olarak bulundu. Başına ateş ederek intihar ettiği tahmin edilen Çakır'ın üzerinden çıkan mektup

Borçlarını canıyla ödedi

 

Kuşadası'ndan 2 gün önce otomobil kiralayan 59 yaşındaki işadamı Ahmet Çakır, İzmir'in Urla ilçesine bağlı Uzunkuyu köyü yakınlarındaki bir orman kampında ölü olarak bulundu. Başına ateş ederek intihar ettiği tahmin edilen Çakır'ın üzerinden çıkan mektupta, "İşlerim son aylarda iyi gitmedi. Piyasaya olan borçlarımı canım ile ödedim. Tüm organlarımı ihtiyaç sahiplerine bağışlıyorum" yazdığı öğrenildi. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde inşaatı devam eden Hilton Oteli'nin yapı malzemelerini tedarik eden Kütahyalı işadamı 59 yaşındaki Ahmet Çakır, Kuşadası'ndan 2 gün önce bir otomobil kiraladı. Kiraladığı otomobille önceki gün İzmir'in Urla ilçesi Uzunkuyu köyü sınırlarında bulunan bir orman kampına giden Ahmet Çakır bir süre oturduktan sonra buradan kiraladığı ve Atv denilen 4 tekerlekli motosikletle ormanlık alanda geziye çıktı. Fakat bir saat içinde geri dönmesi gereken Ahmet Çakır'dan haber alınamayınca görevliler aramak için ormanlık alana gitti. 

 

SADECE KORNEA NAKLİ OLUR 

Kamp yetkilileri, Çakır'ı Nohutalan köyü yakınlarında başından vurulmuş halde kanlar içinde yatarken buldu. Cesedinin yanında bir de tabanca vardı. Şahsın şakağından tabanca ile tek el ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Ahmet Çakır'ın üzerinde çıkan mektupta ise işlerinin son aylarda iyi gitmediğini, piyasaya olan borçlarını canı ile ödediğini ve tüm organlarını ihtiyaç sahiplerine bağışladığını yazıyordu. Ancak Ege Üniversitesi Kalp Nakli Sorumlusu Prof. Mustafa Özbaran, "Kişi öldüğü için sadece kornea nakli mümkündür" bilgisini verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam