Borç tartışmasında oğlunu öldürdü

Olay, dün gece merkez Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesi'nde bulunan Uydukent Sitesi'nde meydana geldi. İşçi emeklisi Mehmet İlhan, özel güvenlik görevlisi olan 1 çocuk babası Orhan İlhan'ın evine gitti. İddiaya göre, baba İlhan, borçlarını ödemediği için

Borç tartışmasında oğlunu öldürdü



Olay, dün gece merkez Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesi'nde bulunan Uydukent Sitesi'nde meydana geldi. İşçi emeklisi Mehmet İlhan, özel güvenlik görevlisi olan 1 çocuk babası Orhan İlhan'ın evine gitti. İddiaya göre, baba İlhan, borçlarını ödemediği için alacaklılarının kendi kapısına dayandığını ileri sürerek oğluna tepki gösterdi. Baba ile oğlu arasında çıkan tartışma kısa süre kavgaya dönüştü. Öfkelenen baba, eline geçirdiği bıçağı oğlunun göğsüne sapladı. Ağır yaralanan Orhan İlhan, götürüldüğü Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan baba Mehmet İlhan, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam